Dakwerk | Zinkwerk | CV | Vloerverwarming | Waterontharder
BTL Loodgietersbedrijf Bollenstreek
Zinkwerk

Zinkwerk

Zinkwerk

Is uw zinken dakgoot, hemelwaterafvoer of zinken dak aan vervanging toe? Wilt u een vijver met een mooie en onderhoudsvrije afwerking? 

Bij BTL is veel op het gebied van zink mogelijk. Zowel het zetwerk als de montage. Naadloze dakgoten tot een lengte van 6 meter uit een stuk,  hemelwaterafvoeren, deklijsten, gevelbekleding, dakkapellen in diverse dikte’s en lengte’s.  

Diverse toepassingen zijn mogelijk, zoals het bekleden van uw moderne strak vormgegeven vijverranden met lood, zink of koper, windwijzers, bollen, spuwers. Ook door uzelf uitgedacht maatwerk kunnen wij voor u vervaardigen. 

Ook bijkomend timmerwerk (b.v. het vervangen en of repareren van rotte en aangetaste houten delen van goten enz.) is voor ons geen probleem. BTL vindt altijd een passende oplossing. 

Informatie / Offerte

Als u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen kunt u contact opnemen via info(@)btloodgieter.nl of 06-27656662. 

Alvast bedankt!  

Barry Turk
BTL Loodgietersbedrijf


Onze klanten zijn bedrijven, particulier en instellingen in de gehele Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Leiden, Haarlemmermeer ( Nieuw-Vennep, Hoofddorp )