Dakwerk | Zinkwerk | CV | Vloerverwarming | Waterontharder
BTL Loodgietersbedrijf Bollenstreek
PVC Dakbedekking

PVC Dakbedekking

PVC dakbedekking is naar onze mening het beste wat er te koop is. Een PVC dakbedekking maakt uw platte of licht hellende dak waterdicht, onderhoudsvriendelijk, UV-bestendig, wortelbestendig en minder milieubelastend. De PVC dakbedekking komt van een rol en wordt aangebracht met lijm en zeer hete lucht d.m.v. een mechanische föhn. Er wordt dus geen open vuur gebruikt zoals voorheen het geval was met bitumen dakbedekking.

Dit alles geeft een zeer stevig en duurzaam resultaat. Dakramen, ventilatieroosters, doorvoeren worden meegenomen en ter plekke vakkundig ingepast in de dakbedekking. 

Groendak

PVC dakbedekking is ook zeer geschikt als ondergrond van een groendak. PVC is zeer goed bestand tegen de wortelgroei van de sedumplanten en daardoor is de kans op lekkage minimaal. 

Vrijblijvende offerte

Wilt u een adviesafspraak maken of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via info(@)btloodgieter.nl of telefonisch via 06-27656662

Alvast bedankt, 

Barry Turk
BTL Loodgietersbedrijf


Onze klanten zijn bedrijven, particulieren en instellingen in de gehele Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Leiden, Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep, Hoofddorp)