Dakwerk | Zinkwerk | CV | Vloerverwarming | Waterontharder
BTL Loodgietersbedrijf Bollenstreek
Keuken installatie

Keuken installatie

Wij installeren keukens in de bollenstreek en omgeving

Bent u plannen aan het maken voor de verbouwing van uw keuken? BTL helpt u graag bij de installatie van meubels, sanitair en apparatuur. Ook de aanleg van water- en gasleidingen is bij ons in goed beheer. Kortom, als u uw keuken door ons laat installeren, heeft u de zekerheid van perfect werkend en kwalitatief hoogstaand sanitair. 

Installatie van uw keuken

De kwaliteit van uw keuken staat of valt met perfect ge├»nstalleerd meubilair, apparatuur, sanitair en goed aangelegde leidingen. De loodgieters zijn zeer bedreven in het installeren van keukenkasten, aanrechtbladen, vaatwasmachines, combiovens, magnetrons, kranen, etc. En dat tot volle tevredenheid van vele klanten die u voorgingen. Voor ieder budget kunnen wij een keuken met van goede kwaliteit installeren!

Informatie / Offerte

Als u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen kunt u contact opnemen via info(@)btloodgieter.nl of 06-27656662. 

Alvast bedankt!  

Barry Turk
BTL Loodgietersbedrijf


Onze klanten zijn bedrijven, particulier en instellingen in de gehele Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Leiden, Haarlemmermeer ( Nieuw-Vennep, Hoofddorp )