Dakwerk | Zinkwerk | CV | Vloerverwarming | Waterontharder
BTL Loodgietersbedrijf Bollenstreek
Dakwerk

Dakwerk

Dakwerk

BTL is een echte specialist op het gebied van dakwerk. Ziet u de BTL bus staan dan is de kans groot dat als u omhoog kijkt dat u Barry op het dak ziet staan. U kunt bij BTL terecht voor PVC dakbedekking. Ook zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van daken, renovatie van daken en het repareren van daklekkages. Wij adviseren u m.b.t. het maken van de juiste keuzes al het gaat om de juiste isolatie en de daarbij mogelijke subsidieregelingen.

Renovatie

Vaak… en zeker bij renovatie daken is het niet alleen een dak maken, je wordt vaak geconfronteerd met vergane dak beschot delen of andere constructieve problemen. Ook voor deze werkzaamheden heeft BTL altijd een interessante en effectieve oplossing. 

Kortom… voor BTL is geen klus op het dak te gek. 

Vrijblijvende offerte

Afspraak maken of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via info(@)btloodgieter.nl of telefonisch via 06-27656662

Alvast bedankt, 

Barry Turk
BTL Loodgietersbedrijf


Onze klanten zijn bedrijven, particulieren en instellingen in de gehele Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Leiden, Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep, Hoofddorp)