Dakwerk | Zinkwerk | CV | Vloerverwarming | Waterontharder
BTL Loodgietersbedrijf Bollenstreek
Badkamer

Badkamer

Wij installeren badkamers in de bollenstreek en omgeving

Bent u plannen aan het maken voor de verbouwing van uw badkamer? BTL helpt u graag bij het uitkiezen van het juiste sanitair. Vervolgens realiseren onze loodgieters professioneel de plaatsing van uw ligbad, sanitair, wastafel, kraan, toilet of douche. Ook de aanleg van leidingen is bij ons in goed beheer. Kortom, als u uw badkamer door ons laat installeren, heeft u de zekerheid van perfect werkend en kwalitatief hoogstaand sanitair. 

Installatie van uw badkamer

Uw badkamer staat of valt met perfect geïnstalleerd sanitair en goed aangelegde leidingen. De loodgieters zijn zeer bedreven in het installeren van ligbaden, wastafels, toiletten, kranen en douchecabines. En dat tot volle tevredenheid van vele klanten die u voorgingen. Voor ieder budget kunnen wij een badkamer met sanitair van goede kwaliteit installeren!

Informatie / Offerte

Als u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen kunt u contact opnemen via info(@)btloodgieter.nl of 06-27656662. 

Alvast bedankt!  

Barry Turk
BTL Loodgietersbedrijf


Onze klanten zijn bedrijven, particulier en instellingen in de gehele Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Leiden, Haarlemmermeer ( Nieuw-Vennep, Hoofddorp )